Vind makkelijk en snel de contactgegevens van bedrijven

Wilt u graag contact opnemen met Happy Socks? Waarschijnlijk heeft u al ontdekt dat het op de Happy Socks website niet gemakkelijk is om gegevens van de klantenservice te vinden. Veel bedrijven willen liever niet gebeld worden. Zij verstoppen hun klantenservice daarom achter chatbots of social media accounts. Gelukkig vonden wij een plek waar u gemakkelijk en snel de contactgegevens van bedrijven kunt vinden!

Leuke en kleurrijke sokken

Happy Socks is een Zweeds bedrijf dat nu al ruim tien jaar sokken verkoopt in meer dan 90 landen! Het bedrijf is opgericht door twee grafisch vormgevers. Zij hadden de wens om een simpel product naar een hoger niveau te tillen, en dat is ze gelukt! Inmiddels heeft Happy Socks al honderden paren sokken ontworpen, elk met verschillende designs en kleuren. Zo zijn er nette sokken, maar ook gekke sokken met allerlei verschillende thema’s te koop. Ook bieden zij bijzondere limited editions, zoals sokken met thema’s als de Rolling Stones, Pink Panther en The Beatles. Voor elke gelegenheid en iedere smaak zitten er zeker de geschikte sokken tussen in hun ruime assortiment.

Contact met Happy Socks

Heeft u een vraag over een van de producten van Happy Socks? Of wilt u een klacht indienen over dit bedrijf? Op de website vindt u, na een lange zoektocht, de virtual assistant. Een telefoonnummer wordt niet verstrekt. Gelukkig vindt u via deze handige websitemakkelijk en snel het telefoonnummer van Happy Socks. Niet alleen de contactgegevens van Happy Socks staan op deze website, u vindt er ook de gegevens van vele andere bedrijven. Dat scheelt een heleboel zoekwerk! Wanneer u dus op zoek bent naar de contactgegevens van Happy Socks dan weet u voortaan waar u moet zijn!

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *